4 Kasım 2018 Pazar

Ülkemizde Ayakkabı Sektörü

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Birbirinden rahat ve kaliteli Spor Ayakkabı modellerini sitemizde bulabilir ve online siparişinizi verebilirsiniz. Kadınlar uzun zamandır bilincinde: Kıyafet, ancak doğru seçilmiş bir çift ayakkabı ile mükemmelleşir. İster sportif, ister şık ya da klasik; her kıyafete uygun bir ayakkabı mutlaka vardır. Fakat ayakkabı satın almak öyle göründüğü kadar basit bir konu değil - sunulan ürün yelpazesi oldukça geniştir ve çoğu kez ürünlerin tümünü incelmek için de zaman yetersizdir. halde zaman faktörünü unutun ve kadın kategorisinde sunduğumuz zengin çeşitlilikteki ürünleri, rahatça inceleyin. Topuklu ayakkabılardan sandaletlere, botlardan babetlere, dolgu topuklulardan platform tabanlara, Sneaker'lardan çizmelere kadar uzanan ürün yelpazemizdeki farklı mannequin ve markaları, Online mağazamızda bulabilirsiniz. Geniş ürün yelpazemizde, her ortam ve durum için, uygun fiyata ayakkabılar sunuyoruz. Sizin için, kışa yönelik sıcak botlar, günlük kullanıma yönelik rahat spor ayakkabıları, yaza yönelik ise sandaletleri ve gece için şık topuklu ayakkabı modellerini ile çeşitli aksesuarları da hazır bulunduruyoruz.
Spordan ve spor şıklıktan vazgeçmem diyenler için New Balance, Nike, Asics, adidas, Skechers, Puma, Reebok ve Salomon'un performans ayakkabı, spor giyim ve aksesuar ürünlerini sizlerin beğenisine sunuyor. Günlük yaşamda da rahatlığın gün geçtikçe daha da yayıldığı bu günlerde, şıklığa ve konfora önem veren kadın ve erkekler için Diadora, Superga, Converse, Vans, Onitsuka Tiger, Toms, Devoted, Sperry High-Sider gibi en moda markaların birbirinden farklı ayakkabı ve spor giyim koleksiyonlarını sizler için bir araya getiriyor. Spor şıklığı tamamlayan günümüzün aksesuar markaları Fjallraven Kanken, Completely happy Socks, Herschel ve New Era'yı da Sportsoul'da bulmak mümkün. Plajlarda da konfor ve şıklık arayanlar için ise Birkenstock terlik modelleri vazgeçilmezi olmaya aday. Minik ayaklara da hitap eden Sportsoul, New Balance, Nike, adidas, Skechers, Superga ve Onitsuka Tiger'ın en renkli çocuk ayakkabılarını da sizlere sunuyor.
PUMA Koşu ürünlerimizin tamamı dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt'un kalite seviyesine uygun olarak tasarlanıyor. IGNITE Koşu Ayakkabıları, Disc teknolojisi ve Speed serisine ait koşu ayakkabıları, tüm rakiplerin önüne geçmek isteyenler için ideal bir seçenek oluşturuyor. PUMA Antrenman ürünlerimiz, antrenman programınızdan en yüksek verimi almanızı ve ister spor salonunda, ister yoga stüdyosunda; nerede çalışıyor olursanız olun iyi görünmenizi hedefliyor. Bu ürünler arasında Pulse XT ve IGNITE XT gibi ayakkabılar, kompresyon t-shirtleri, rahat kesim kardiyo ekipmanları, antrenman şortları, eşofmanları ve taytları yer alıyor. Fernanda Brandao ve Jamie Granger gibi dünyanın pek çok önde gelen coach'ı PUMA ürünlerini tercih ediyor.
PUMA, Motor sporları kategorisinde gezegenin en hızlı yarış takımlarıyla iş birliği yapıyor. Motor sporları alanında ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünleri bulabileceğiniz ve sponsoru olduğumuz takımlar arasında Scuderia Ferrari, Mercedes AMG Petronas, BMW Motorsport ve Purple Bull Racing yer alıyor. Aynı kategoride Pace Cat, Drift Cat ve Future Cat gibi klasik ayakkabı tasarımları da dikkat çekiyor.
PUMA aynı zamanda PUMA Choose serisinde yer alan koleksiyonlarıyla lüks moda iş birliklerine imza atıyor. Bu iş birliklerinin arasında Jeff Staple, Susam Sokağı ve STAMPD gibi dünyaca ünlü tasarım markaları yer alıyor. Bu projeler, performans teknolojisini sokak modasıyla buluşturarak PUMA markasını sportif moda giyimin zirvesine ulaştırıyor. Select ürünlerin yanı sıra, dünyaca ünlü PUMA Suede ve Trinomic gibi sneaker tarihine damgasını vuran pek çok ürün serisi de tarz düşkünlerinin beğenisine sunuluyor. Modaseverler Carson, Aril, Match, Courtroom, Blaze, Soleil, Mostro, Cabana Racer, Whirlwind ve daha pek çok model arasından seçim yapabiliyor. Bütün bu ayakkabı modelleri, PUMA Cat Emblem t-shirt ve T7 eşofman takımı gibi bildiğiniz ve sevdiğiniz klasik PUMA tekstil ve aksesuar ürünleri ile tamamlanıyor.
HOTİÇ, fashionable kadın ve erkeğin yaşam tarzına uygun, dinamik, özgün ve elegan tasarımlar yapan ayakkabı ve aksesuar markasıdır. Spor yaparken kullanılacak modellerin yanı sıra, spor şıklığı günlük hayata taşıyan lifestyle ayakkabı modellerinin, spor giyim koleksiyonlarının ve aksesuarlarının ve çocuk koleksiyonlarının yer aldığı , Sneakers for Democracy” mottosu ile yola çıkıyor.
Kadınlar uzun zamandır bilincinde: Kıyafet, ancak doğru seçilmiş bir çift ayakkabı ile mükemmelleşir. İster sportif, ister şık ya da klasik; her kıyafete uygun bir ayakkabı mutlaka vardır. Fakat ayakkabı satın almak öyle göründüğü kadar basit bir konu değil - sunulan ürün yelpazesi oldukça geniştir ve çoğu kez ürünlerin tümünü incelmek için de zaman yetersizdir. halde zaman faktörünü unutun ve kadın kategorisinde sunduğumuz zengin çeşitlilikteki ürünleri, rahatça inceleyin. Topuklu ayakkabılardan sandaletlere, botlardan babetlere, dolgu topuklulardan platform tabanlara, Sneaker'lardan çizmelere kadar uzanan ürün yelpazemizdeki farklı model ve markaları, On-line mağazamızda bulabilirsiniz. Geniş ürün yelpazemizde, her ortam ve durum için, uygun fiyata ayakkabılar sunuyoruz. Sizin için, kışa yönelik sıcak botlar, günlük kullanıma yönelik rahat spor ayakkabıları, yaza yönelik ise sandaletleri ve gece için şık topuklu ayakkabı modellerini ile çeşitli aksesuarları da hazır bulunduruyoruz.
Spordan ve spor şıklıktan vazgeçmem diyenler için New Balance, Nike, Asics, adidas, Skechers, Puma, Reebok ve Salomon'un performans ayakkabı, spor giyim ve aksesuar ürünlerini sizlerin beğenisine sunuyor. Günlük yaşamda da rahatlığın gün geçtikçe daha da yayıldığı bu günlerde, şıklığa ve konfora önem veren kadın ve erkekler için Diadora, Superga, Converse, Vans, Onitsuka Tiger, Toms, Devoted, Sperry Prime-Sider gibi en moda markaların birbirinden farklı ayakkabı ve spor giyim koleksiyonlarını sizler için bir araya getiriyor. Spor şıklığı tamamlayan günümüzün aksesuar markaları Fjallraven Kanken, Blissful Socks, Herschel ve New Era'yı da Sportsoul'da bulmak mümkün. Plajlarda da konfor ve şıklık arayanlar için ise Birkenstock terlik modelleri vazgeçilmezi olmaya aday. Minik ayaklara da hitap eden Sportsoul, New Steadiness, Nike, adidas, Skechers, Superga ve Onitsuka Tiger'ın en renkli çocuk ayakkabılarını da sizlere sunuyor.
PUMA Koşu ürünlerimizin tamamı dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt'un kalite seviyesine uygun olarak tasarlanıyor. IGNITE Koşu Ayakkabıları, Disc teknolojisi ve Velocity serisine ait koşu ayakkabıları, tüm rakiplerin önüne geçmek isteyenler için very best bir seçenek oluşturuyor. PUMA Antrenman ürünlerimiz, antrenman programınızdan en yüksek verimi almanızı ve ister spor salonunda, ister yoga stüdyosunda; nerede çalışıyor olursanız olun iyi görünmenizi hedefliyor. Bu ürünler arasında Pulse XT ve IGNITE XT gibi ayakkabılar, kompresyon t-shirtleri, rahat kesim kardiyo ekipmanları, antrenman şortları, eşofmanları ve taytları yer alıyor. Fernanda Brandao ve Jamie Granger gibi dünyanın pek çok önde gelen trainer'ı PUMA ürünlerini tercih ediyor.
PUMA, Motor sporları kategorisinde gezegenin en hızlı yarış takımlarıyla iş birliği yapıyor. Motor sporları alanında ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünleri bulabileceğiniz ve sponsoru olduğumuz takımlar arasında Scuderia Ferrari, Mercedes AMG Petronas, BMW Motorsport ve Purple Bull Racing yer alıyor. Aynı kategoride Pace Cat, Drift Cat ve Future Cat gibi klasik ayakkabı tasarımları da dikkat çekiyor.

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

Ülkemizde Ayakkabı Sektörü
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.