9 Kasım 2018 Cuma

Minecraft Ses Gelmiyor Sorunu Çözümü

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Çocukların özellikle severek oynadığı Minecraft yanı sıra bir çok sorunu beraberinde getiriyor Ses Sorunu Çözümü ise video ve yazı dizimizde detaylarına inerek anlatılmıştır.dikkatle yazı dizimizden ve video içeriğinden takip edebilirsiniz.En sık karşılaşılan ses hatası, bilgisayarınıza format attıktan sonra ilk açıldığı zaman oluşan Home windows ses sorunu ve, İşletim sisteminizi windows 10'a yükselttikten sonraki oluşan ses sorunudur. Bu arada yayınınız artık MP4 yayınlanmıyormu? Safari ve Opera mp3 olarak indiriyor ve yaklaşık ninety MB gibi bir boyutu var. Ayrıca arka plan temizlemek için kullandığınız eklenti yada yöntem tam işe yaramamış. Hafif bir dijitalleştirmede yapmış. Size tavsiye önde 30 kanallı bir EQ ile gereksiz frekansları temizlemeniz ondan sonra geri kalan gürültü üstünde uğraşmanız. Yanlış anlamazsanız kendim bir temizlik yaptım ve resimde koyuyorum hangi frekansları kestiğime bakabilirsiniz. Ayrıca temizlenmiş seside MP4 yaparak 3'te1 boyutuna indirdim. Özellikle 3G üzerinden dinleyenler için MP3 boyutunuz çok fazla. Ben basit bir sayfa açılışı için bile baya bekliyroum 3G de 🙂 Orjinal dosyaya sahip olmadığım için çok verimli değil ancak sizde orjinali olduğundan çok daha iyi temizlik yapabilirsiniz.
Ekran kaydetme işlevini etkinleştirme adımını takip edip kontrol merkezindeki simgeye dokunarak kaydetmeyi denediyseniz işlevin yine de çalışmadığını görebilirsiniz. Aslında bu sorunun sebebi Ekran Kaydetme Kısıtlamalarını devre dışı bırakmış olmanızdan kaynaklanır. Çoğu minecraft verisyonların da görülen ses sorunu çözmeyi basit bir şekilde anlattığımız videomuz.
Cihazınızın ekran görüntüsünü hiç ses olmadan kaydetme problemiyle karşılaştığınız oldu mu? Bu drawback gidermek için kontrol merkezinde bulunan 3D contact Ekran Kaydetme butonuna tıklayıp Mikrofon” simgesine dokunarak sesi açın. Bilgisayarınıza Minecraft'ı yüklediniz. Bir baktınız oyun takılıyor, yapmanız gereken 2 şey var -yeni yöntemler çıkana dek-. Ama öncelikli ve kısa olarak şunları yapabilirsiniz. 1. öncelik ekran kartında, ekran kartınızı güncelelleyin, 2. öncelik Java güncellemesi yapın. Bunlarda sıkıntım yok diyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayın.
Bu arada yayınınız artık MP4 yayınlanmıyormu? Safari ve Opera mp3 olarak indiriyor ve yaklaşık ninety MB gibi bir boyutu var. Ayrıca arka plan temizlemek için kullandığınız eklenti yada yöntem tam işe yaramamış. Hafif bir dijitalleştirmede yapmış. Measurement tavsiye önde 30 kanallı bir EQ ile gereksiz frekansları temizlemeniz ondan sonra geri kalan gürültü üstünde uğraşmanız. Yanlış anlamazsanız kendim bir temizlik yaptım ve resimde koyuyorum hangi frekansları kestiğime bakabilirsiniz. Ayrıca temizlenmiş seside MP4 yaparak 3'te1 boyutuna indirdim. Özellikle 3G üzerinden dinleyenler için MP3 boyutunuz çok fazla. Ben basit bir sayfa açılışı için bile baya bekliyroum 3G de 🙂 Orjinal dosyaya sahip olmadığım için çok verimli değil ancak sizde orjinali olduğundan çok daha iyi temizlik yapabilirsiniz.

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

Minecraft Ses Gelmiyor Sorunu Çözümü
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.