9 Kasım 2018 Cuma

Hafıza kartına navigasyon yüklemek

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Merhaba sevgili hakkında bilgi okurları Hafıza kartına navigasyon yüklemek konusunda nette pek fazla bilgi yok ama elimden geldiği ölçüde sizlere konuyu anlatmaya çalışıyor olacağım hadi başlayalım.Galaxy, HTC One, LG, Huawei, Motorola Android telefonlarda uygulamaları hafıza kartına taşıma. Maybe you would like so as to add some additional tiles?” bölümündeki kutucuğu seçersek, bir üst bölümde Türkiye'yi seçtiğimiz alanlar için ekleme veya çıkarma yapabiliriz. Özellikle Edge 520 kullananlar buraya dikkat etmelidirler. Çünkü cihazın kendi kapasitesi 100MB civarı olduğundan ve arttırılabilir hafızası(sd kart slotu) olmadığından tüm Türkiye boyut olarak çok büyük(270MB) gelmektedir.
Akıllı telefonların hayatımıza girmesi uygulama ve mobil oyunların yaygınlaşarak telefonlarımızın hafızalarını ele geçirmesine neden oluyor. 8GB, 16GB, 32GB ve 64GB gibi hafızalara sahip akıllı telefonların dolan hafızalarının imdadına harici hafıza kartları yetişiyor. Ancak kullanıcılar harici hafıza kartlarına uygulama kurmayı veya taşımayı bilmiyorsa, yüksek MB'taki oyunlar ve uygulamalar akıllı telefonlarını yavaşlatmaya devam ediyor.
Samsung Galaxy, HTC, LG, Huawei, Motorola v.b. bir Android telefona sahipseniz sizde uygulamalarınızı harici hafıza kartına taşıyarak akıllı telefonlarınızın hafızasını boşaltabilir ve daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz. araç multimedya sistemine veya dahili navigasyonu olmayan navigator tarzı cihazlara dan yükleme yapmak. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ekleyeceğimiz haritaya ekleme veya azaltma yapabiliriz. Mavi ile işaretlenmiş alanlar bizim Edge cihazlarımıza atmak için seçtiğimiz alanları gösteriyor. Özellikle Edge 520 kullananlar dahili hafızanın cimriliğinden solayı bu seçili alanı azaltmak zorundadırlar.


---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

Hafıza kartına navigasyon yüklemek
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.