9 Kasım 2018 Cuma

zulayı gamepad ile oynama

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Merhaba severek oynanan oyunlardan biri zulayı peki bu oyunu nasıl gamepad ile oynarız hemen detaylarına bakalım biliyorsunuz hem video hemde yazısal olarak anlatmaya çalıştım.arzu ederseniz yazı dizimizden arzu ederseniz video ile sorunun tam çözümüne ulaşabilirsiniz.Rehberimi okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim bir sıkıntı ile karşılaşırsanız steam'den benimle iletişime geçebilirsiniz. three. Adım gamepadimiz Laptop'mize bağlı iken pinnacle sport profiles adlı programımızı açıyoruz üstte küçük fontlarla yazılmış olam gameprofiles'ı bulup tıklıyoruz ardindan gelicek ekrandan importu seçip indirdiğimiz oyun profilini açiyoruz oyunu kendisi algılayacaktır.
Eminim ki bir çoğumuz hadi çoğumuz olmasada bir kısmımız oyunlari gamepad ile oynamayı daha çok seviyoruz. Konsola sahip değilsek de bir çok oyunu gamepad ile oynayabiliriz. Peki biz gamepad ile oynamayı sevenler napacağız kaderimize mahkum kalıp konsol almayı mı bekleyeceğiz yoksa konsol alana kadar gamepad ile oyniyacak mıyız? Malum Dark Souls2 veya Skyrim gibi oyunlar gamepadde daha cok sarıyor peki öyleyse neden klavye, mouse ikilisi ile oyuyoruz.
Rehberimi okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim bir sıkıntı ile karşılaşırsanız steam'den benimle iletişime geçebilirsiniz. three. Adım gamepadimiz Computer'mize bağlı iken pinnacle recreation profiles adlı programımızı açıyoruz üstte küçük fontlarla yazılmış olam gameprofiles'ı bulup tıklıyoruz ardindan gelicek ekrandan importu seçip indirdiğimiz oyun profilini açiyoruz oyunu kendisi algılayacaktır.


---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

zulayı gamepad ile oynama
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.