6 Kasım 2018 Salı

Kolay İşlenen Lif Örnekleri

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Merhaba hanımlar nasılsınız kolay olanı hepimiz severiz işlenen ve lif örneklerine ise bayılmamak elde değil hemen makale devamında bulabilirsiniz tüm detaylarını Lif modelleri arayanlara yüzlerce anlatımlı örnekleri bu kategoride. Lif modelleri arasında bulunan uzun lif örneklerini oluşturmak aslında lifi ören kişinin biraz da hayal gücüne kalmış denilebilir. Çünkü renk tasarımı veya örgünün kurulmaya başladığında yapılacak olan örgü tasarımı kişinin kendi isteği ile belirlendiğinde daha kullanılabilir bir hal alacaktır. Uzun liflerde en fazla tasarlanan modeller, iki uç kısmından mutlaka tutaçlarının olması ve bu şekilde banyoda daha kolay bir kullanıma sunulması olmuştur.
Lif örnekleri anlatımlı fotoğraf veya videolardan incelendiğinde yapımı daha kısa ve kolay süren örgüler arasında bulunur. Eğer sizlerde örgüye yeni başlayanlardansanız ve örnek bulmak istiyorsanız lif örnekleri 2018 modelleri yapılışı diyerek araştırma yapabilirsiniz. Buradaki lif örneği oldukça basit, fakat bitirildiğinde fazlası ile şık bir görüntüye kavuşan lif örneklerinden.
Lif örnekleri 2018 modelleri arasında en çok sevilen bu pofuduk çiçekli yuvarlak lif örneği, özellikle genç kızların çeyizlerinde olması gereken şahane bir parça. Örümcek örgüsü ile farklı bir hava katılan lif örnekleri en güzel banyo lifleri bu örümcek örgüsünün uzun veya kısa yapılışına göre bambaşka bir havaya bürünebilir. Zarif bir lif örnekleri yapılışı için örümcek örgüsü asla uzun tutulmamalı, mümkün olduğunca kısa boyutlarda yapılmalıdır ki büyük ve çirkin bir görüntü oluşmasın.
Örmesi oldukça zevkli olan bu tarz lif örnekleri için örnek motifte bir takip iğnesi kullanmanızda fayda var. Sıra ve sayı bazında yapılan ve ancak bittiğinde ortaya desen çıkartan lif örnekleri dikkati dağınık kişiler tarafından tercih edilmemeli. Çok eğlenceli modellere imza atabileceğiniz lif örnekleri aşağıda derlediğimiz şekilde 2018 trenleri arasında bulunur.
Yukarıda 20 adet uzun lif örneği yer almaktadır. Bu modellerin hepsi tek tek seçilerek eklendi. Yani modeller çok güzel. Kötü modeli zaten biz sitemize eklemiyoruz. Yakın zamanda uzun liflerin nasıl yapıldıklarını da sitemizde paylaşmayı planlıyoruz. Sizlerde çeyiz hazırlığı yaparken uzun lifler yapmayı unutmayın. Eğer aradığınız modeli bulamadıysanız, lif modelleri kategorisini ziyaret edebilirsiniz.
Kullanım açısından en rahat lif örnekleri, uzun olarak yapılan ve uçlarına tutmaç eklenen liflerden oluşur. Uzun lifler genelde sırt bölgesinin sağ ve sol tarafından tutularak kullanıldığı için üzerine süslemeler yapmak yerine, kendinden desen oluşturacak ipler kullanabilir veya desen içinde süsleme yaparak kullanabilirsiniz. Özellikle kendinize yapacağınız bir lif ise, tek başınıza basitçe kullanabileceğiniz en pattern, uzun lif örnekleri ve yapılışı için merak ettiklerinize listemizden ulaşabilirsiniz.
Tam anlamı ile çeyizlik lif örnekleri 2018 trendlerinden olan bu yıldız modeli yuvarlak lif örneği, en çok seveceğiniz örgüler arasında yer alacak. Yapımı ilk bakışta oldukça zor gözüken model aslında lif örnekleri kolay işler arasında yer alıyor. Bu örnekte olduğu gibi canlı ve tatlı renkleri kullanarak hoş bir lif elde edebilirsiniz. Ancak üst bölümde bulunan süslemeler kullanım açısından sıkıntı yaratabilir. Ya öbür tarafını kullanacaksınız ya da süslemeleri yapmadan bir lif örneği çıkartacaksınız.
Sevgili hanımlar, örgü ve elişlerini çok seven birisi olarak böyle bir web site açmaya karar verdim. Sitemde sizler için en güzel ve en moda örgü modellerini, örmeye yeni başlayanlar için kolay örgüleri, en sevilen bebek örgülerini, çok şık bebek şapkalarını, değişik ve bebeğinize çok yakışacak olan bebek yeleklerini, minicik ayaklar için bebek patiklerini, en nadide havlu kenarları ve dantel örneklerini, rengarenk tığ işi oya modellerini, en gözde iğne oyalarını, görülmemiş ve geleneksel patik modellerini, erkek ve bayanlar için harika yelek modellerini ve günlük kullanımda veya davetlerde kullanabileceğiniz birbirinden güzel şal modellerini seçerek sizlere sunuyorum. Ümit ediyorum ki hepsini çok sevip beğeneceksiniz. Sizlere faydalı bir şeyler sunabildiysem ne mutlu bana.
Bir çok bayan hayal gücüne göre kendi liflerini yapıyorlar. Bazı bayanlarda internette aramış oldukları modellerden lifler yapıyorlar. Bizlerde el işi hobiler sitesi olarak lif modelleri kategorimizde örnekler paylaşıyoruz. Zaman zaman anlatımlı lif modellerine de yer veriyoruz. Şuan da paylaşmış olduğumuz uzun lif örnekleri titizlikle seçilip sitemize eklenmiştir. Bulduğumuz en güzel modelleri ekliyoruz.
Lif örnekleri modelleri ne kadar değişik yapılırsa kadar beğeni alacak örgülerden oluşur. Buradaki lif örnekleri yeni örgü trendlerinin bir araya getirilerek yapılması sonucu ortaya çıkıyor. Bu örneği yapmak isterseniz öncelikle 6 adet papatya yaprağı yaparak bunları farklı bir renk eşliğinde sadece zincir ör, ipi almadan bat yöntemi ile birleştirmeniz gerekiyor. Çiçek birleşince de sadece örümcek örgüsü ile yapraklar arasında kalan boşlukları doldurup en sonra yine kenarların örgüsünü gitmelisiniz.










lif örnekleri anlatımlı
lif örnekleri anlatımlı video
lif örnekleri anlatımlı resimli
lif örnekleri açıklamalı
lif örnekleri anlatımlı yapılışı
lif örneği anlatımlı
lif örnekleri yapılışı açıklamalı
kolay lif örnekleri anlatımlı video
uzun lif örnekleri anlatımlı
yıldız lif örnekleri anlatımlı
lif ornekleri aciklamali
lif örnekleri aç
lif örneği aç
acemi lif örnekleri
lif örnekleri kardan adam
agacli lif ornekleri
agac lif ornekleri

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

Kolay İşlenen Lif Örnekleri
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.