5 Kasım 2018 Pazartesi

Dikiş seti hazırlayarak evde ek işiniz olsun

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

60 yıl önce kurulan ve 2013 yılından bu yana doğrudan satış pazarında hizmet veren doğrudan satış markası olan Huncalıfe'ın marka temsilcileri Ünzile Kızılırmak ve Şehriban Kaya öncülüğünde Osmancıklı ev hanımlarına iş imkanları sunuyor. İş kur aracılığı ile evlere iş veren firmalar arasından çatal kaşık paketleme işini seçmiş olursanız aylık en az seven-hundred lira civarında bir ücret kazanabilirsiniz. Çok kolay ve hızlı yapılan bir iş olduğu için firmaların bir çoğu paket başına ücret ödemesi yaparken kimisi ise aylık olarak bir rakam belirler ve rakam üzerinde çalışmanızı isteyebilirler. Bu sebeple de daha sağlıklı çalışmak ve daha güvenilir bir firma ile çalışmak için mutlaka iş kur aracılığı ile bir firma seçmenizi öneririz.
Her yıl olduğu gibi bu yılda ek iş imkanları arasında evlere iş veren firmaların sayısı diğer iş ilanlarına göre daha fazladır. Bir çok vatandaşımız ailesini geçindirmek veya evine katkı olmak için ek işe ihtiyaç duymaktadır. Kimileri evlerinde kendi kendilerine işler üretirken kimileri ise İş-kur aracılığı ile ek iş imkanı sunan firmalarla çalışma fırsatını yakalamaktadır. İş-kur aracılığı ile çalışabileceğiniz ek iş imkanları ise maddeler halinde aşağıda yer almaktadır.
Bu işe çok ihtiyacım var ve yapabileceğime inanıyorum. Metin yazarlığı ile ilgili makale yazma işine talibim. Bana da bilgi verirseniz sevinirim. Dalyancı Konağı'na muhteşem açılış Eskişehir'de sanat ve sanatçının yeni durağı olacak Dalyancı Konağı, sanat hayatına muhteşem bir karma sergi ile merhaba dedi. Kredinin taksiti, hane halkı (kişinin ve eşinin toplam geliri) aylık ortalama gelirinin %50'sini geçmemelidir.
Fason işler yaparak evden para kazanmak; İş yerlerinin dönemsel olarak ek iş gücüne ihtiyaçları olmaktadır. Genel olarak orta ölçekli firmaların evlere ek iş olarak dağıttığı ürünlerin, temizlenmesi, paketlenmesi, montajlanması gibi el hızı ve düzenle yapılabilecek işlerdir. Çok uzun yıllardır günümüze kadar gelen bir iş türüdür. ( Çocukluğumuzda ailelerimiz sakız paketleme işinden tutunda penye ip temizleme işine kadar farklı ölçekleri bulunmaktadır.) Parça başı olarak kazanç getirisi olan ek iş dalının el hızınıza göre aylık ortalama olarak 3000 TL kadar ek getirisi olabilir.
Ülkemizde işsizlik oranının giderek artış göstermesi ve bir çok üniversite mezunun işsiz kalması sebebi ile yeni düzenlemeler yapılarak çok sayıda vatandaşımıza istihdam sağlanmaktadır. İş-kur'da bir çok vatandaşımıza bu konuda destek olarak eleman arayan firma ve iş arayan vatandaşımız arasında aracılık yaparak hem firma sahiplerine hemde iş arayan vatandaşlarımıza büyük bir destekte bulunmaktadır. Ayrıca hepimizin de bilmiş olduğu gibi İş kur aracılığı ile işe giren vatandaşlarımız ilk üç ay veya 9 ay boyunca çalışmış olduğu firmanın kadrolu elemanı olarak değil iş kur elemanı olarak çalışmaktadır.
Dаhа bugün gеlеn Zᴏnguldаk Ereğli iş imkаnını incelediniz mi? Sizlеr evinizde hаttа ofis ortаmındа çаlışıyᴏrkеn bu işi dе alarak ek kazanç elde edebileceksiniz. Amacınız sadеcе zamanında temiz bir şеkildе işlerinizi teslim etmek olаcаk. Üstеlik hızlı alım saуеsindе zaman dа kaybеtmiyor olаcаksınız. Geçen hаftа başvuru yapanlar Zonguldak Ereğli işine hemen başladı bilе. İlk ödеmеlеrini alacak olan ev hаnımlаrının arasına kаtılmаk için dаhа fazla beklemeyin deriz. Yаklаşık olarak one hundred kişi alınacak vе dаhа sᴏnrа alımlar durduruluyor olacak.
İnsanlar çoğu zaman bedenlerine tam oturan ve özel davetlerde giyebilecekleri belli elbiseleri kolaylıkla bulamazlar. Dikiş becerileriniz varsa bu iş sizin için maliyetsiz harika bir ek iş seçeneği olacaktır. TV'ye eklenmiş en son videoyu izleyebilir ve diğer videolara kolayca erişebilirsiniz. Sizlere daha hızlı ve daha verimli hizmet verebilmek için web sitemizi yeniledik. Yeni internet sitemizin etkin kullanımı hakkında detaylı bilgi alabilmek için tanıtım turumuzu sonuna kadar sürdürmenizi öneririz.
Yukarıda ki listede evden idare edebileceğiniz ek iş fırsatlarının bir kısmını sizlerle paylaştık. Kendiniz için uygun olanı seçin ve işe koyulun. Ek iş fırsatları yakalamak için sitemizdeki ek iş ilanları sayfamızı takip etmeyi unutmayınız. Bu yılın fırsatı makale yazarak para kazanmak iyi bir iş fikridir. Sizde makale yazarak para kazanmak ve dahası için ilanların ve yazıların altlarında bulunan yorumlara yazın.
Sitemizdeki yorumlar kullanıcıların kendi sorumluluğundadır. Yorumlardaki ek iş dağıtan kişilerin sizlerden para istemesi durumlarını data@ sitemize bildiriniz. Bilgi veya aracılığınız için önden teşekürlerimi sunarım. Evde ek iş yapmak zevk alarak gelirinizi artırabileceğiniz en iyi yoldur. Az zaman ayırarak ve az bir efor sarf ederek becerilerinizi pratiğe dönüştürerek para kazabilirsiniz.

Nikai Bisikletçileri Kazım Kurt ile buluştu Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet için İznik'ten Ankara'ya pedal çeviren 29 kişilik İznik Nikai Bisikletçilerini ağırladı. Ek iş türleri; evde ek iş için genel olarak kendinizi sınıflandırmanız gerekmektedir. Örneğin yeteneklerinize, mesleki bilginize göre işler bakabilirsiniz. İstanbul İlinde Faaliyet Gösteren Firma Evlere Ek İş Olarak Mandal Ve Kutu Katlama İşi Vermektedir. Yapılacak İşleri Kargo İle Evinize Kadar Gönderip İşin Bitiminde Karşı Ödemeli Kargo İle Yapılan İşi Teslim Almakta Ve Hak Ettiğiniz Parayı Ödemektedir.

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

Dikiş seti hazırlayarak evde ek işiniz olsun
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.