5 Eylül 2018 Çarşamba

forum tanıtımı Yapıyoruz Yalanına aldanmayın

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Forum tanıtımı konularını görmüş olabilirsiniz şimdi aslın nokta bu tanıtımı yapacak insanlardan referans site isteyin 49 tl ye 50 forum alıyorsunuz ama ne yazık ki forumların tamamı çöp gerçi uyanırsınız ama şu bir gerçek olan sizin 49 tl ye olur.
Bunu yapmamızın en güzel ve en doğru yolu ise alınan Backlinklerin doğru analiz edilen sayfa ve kategorilere verilmesidir. Forum Tanıtımı Yapmadan önce kendi sitenizi analiz ederek hangi sayfalarınızın daha hitli olduğunu çıkarmanız gerekiyor. bu sayede en doğru şekilde Tanıtım işlemini tamamlayabiliriz. Örneğin hiç hiti olmayan bir sayfaya Discussion board tanıtımı ile Backlink sağlarsanız burada Google amca ne yapıyorsun emmi der bu siteye giren bir Allah kulu yok ama ne hikmetse şapur şupur Link geliyor.
Bu sitenin ana amacı phpbb kullanan sitelere yardım ve destek amacı taşıyor. Bu discussion board sayesinde kendi phpbb forumlarını kullanmayı,geliştirmeyi öğrenen bir sürü yönetici ve kullanıcı bu forumdan faydalanıyor. Forumun ortaklarından EGEV'i çok önemsediğini belirten Zeybekci, vakfın sadece Ege illeri ile sınırlı kalmayıp, Antalya, Isparta, Burdur'u hatta Yunanistan'ı kapsayacak şekilde yapılanması gerektiğini, bunun bölge ekonomisi için daha verimli olacağına inandığını kaydetti.
Bana göre bu artık Google amcanın ah be oğlum halamı diye tepki vererek ceza alma sebeplerimizden biri haline gelmiştir. peki bunu en doğru nasıl yapmalıyız. uzun lafın kısası bir sitemiz var ve bu sitemizi belirli forumlar üzerinden paylaşmak,insanlara duyurmak ve aynı zaman da Backlink sahibi olmak istiyoruz. Sizlere bir kaç örnek ile söylemem gerekecek olursak örneğin bir Foruma tanıtım yapmak için herhangi bir makale içerisinden bağlantı vermenize gerek yok. Forum sitesine girip bağlantı vereceğiniz adrese uygun kategoriyi seçerek her hangi bir başlık açtıkdan sonra 2 three cümle yazıp da yazı içerisin de gidilecek olan urlyi belirtebilirsiniz.
Zeybekci, bu yıl ilk kez düzenleyecekleri Ege Ekonomik Discussion board'un geleneksel hale getirilip uzun yıllar devam etmesini temenni ettiklerini, Yunanistan'ın da bu foruma ev sahipliği yapıp, iki ülke arasında karşılıklı olarak düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. İZMİR (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bu yıl ilk kez Ege'nin bütün illerinden temsilcilerin katılımıyla düzenleyecekleri Ege Ekonomik Discussion board ile ilgili, "Eminim EGEV ve İzmir'in sivil dinamikleri ile yapılan bu etkinlikler, boş geçmeyecektir ve bölge ekonomisi açısında bereketli sonuçlar çıkaracaktır." dedi.
İzmir'de 25 ve 26 Ekim tarihlerinde Ekonomi Bakanlığının desteği, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfının (EGEV) bölge ortaklığıyla "Küresel Gelişmeler Işığında Bölgesel Vizyon" hedefiyle düzenlenecek Ege Ekonomik Discussion board'un tanıtım toplantısında konuşan Bakan Zeybekci, İzmir'in 10 bin yıldan bu yana Batı Anadolu'nun başkenti olduğunu söyledi. Bu tanıtım biraz detaylı olmalıdır. Forumunuz dan beklentileriniz, amacınız, hedefleriniz, yapmak isteyipte yapamadığınız ve buna benzer başlıklara değinmeniz gerekir. Bu sayede verimli yorumlar yapabilelim ve yardımcı olabilelim.

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

forum tanıtımı Yapıyoruz Yalanına aldanmayın
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.