5 Eylül 2018 Çarşamba

2019 Volkswagen Arteon İle Neler Değişecek

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Arteon, tüm alışkanlıklarınızı ve bir otomobilden beklentilerinizi değiştirmek için geliyor. Yeni Arteon, zarafetini ortaya koyan "Class" ve dinamizmin simgesi "Rline" olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle geliyor. "Magnificence" donanım seviyesinin sahip olduğu en küçük ayrıntı bile büyük bir etki yaratmaya yetiyor. Ön tampondan başlayarak arkaya kadar uzanan dekoratif krom çıtalar ve mat krom görünümlü yan aynalar dikkatleri üzerine çekiyor. Standart olarak sunulan 19" alüminyum alaşımlı "Chennai" jantlar ve ön çamurlukta yer alan "Magnificence" amblemi ise Yeni Arteon "Elegance" donanım seviyesinin vurucu dış ayrıntıları arasında yer alıyor. "Rline" donanım seviyesi ise Yeni Arteon'un sportif görüntüsünü daha şık yapan yenilikçi bir tasarıma sahip. Rline'ın radyatör ızgarasının üzerinde yer alan "Rline" logosu, aerodinamik ön tamponda yer alan parlak siyah ve C şeklindeki hava girişleri ve opsiyonel olarak sunulan koyu antrasit renkli 20" alüminyum alaşımlı "Rosario" jantlar, Yeni Arteon'un kışkırtıcı görünümünü gözler önüne seriyor.
Güç sizde artık! 2,zero TDI a hundred and fifty PS DSG ve 2,0 TDI 240 PS DSG 4MOTION olmak üzere iki farklı dizel motor seçeneğiyle birlikte sunulan Yeni Arteon ile yollara hükmedeceksiniz. Ayağınızın altında duran gaz pedalının motora ilettiği akıl almaz tepkimeleri, hemen önünüzde yer alan Dijital Gösterge Paneli "Lively Info Show" ile takip etmekten duyacağınız hazzı hayal edin. Bu trendy gösterge tablosu, sadece temel sürüş bilgilerini şık bir şekilde gözler önüne sermiyor, aynı zamanda bilgi-eğlence sistemi ekranında görüntülenen telefon rehberi, albüm kapağı, radyo istasyonu gibi bilgileri de kolayca izleyebilmenizi sağlıyor. Bu gücü kontrol altında tutmanıza yardımcı olacak sürüş destek sistemleriyse tüm yolculuklarınızda measurement yardımcı olmak için her daim hazır.
Yeni Arteon iç ve dış tasarımındaki çarpıcı detaylar ve extremely geniş iç hacmiyle segmentindeki araçlara karşı üstünlük sağlamayı başarıyor. Uzun aks mesafesi sportif bir görünüm sağlarken çerçevesiz yan camlar premium bir coupe etkisi bırakıyor. Yeni Arteon dinamik Uzun Far Asistanı özelliğiyle gece karanlığında bile mükemmel aydınlatmayla yolunuza güvenle devam etmenizde yardımcı oluyor.
CC modeli yerine Volkswagen'in amiral gemisi sedan bayrağını devralan Arteon, 2019 mannequin yılı için 2018 Chicago Otomobil Fuarı'nda sergilendi. Amerika pazarı için hazırlanan araç bu yılın üçüncü çeyreğinde bayilerdeki yerini alacak. Dizel motor seçenekleriyle yakıt ekonomisi avantajı sağlayan Yeni Arteon, adaptif hız sabitleyici ile önünüzdeki araçla olan mesafenizi korumanızı ve şerit takip asistanı sayesinde maksimum güvenliğe sahip olmanızı sağlıyor.
İki farklı donanım seçeneğiyle dikkatleri üzerine çeken Yeni Arteon, 19" alüminyum alaşımlı "Chennai" ve 20" alüminyum alaşımlı "Rosario" jantlarla Magnificence ve Rline donanım farklılığını gözler önüne seriyor. Not : mustang inda çarpışma testi kötü ama genede arteon a tercih ederim motor ve tasarımı yeter :)). Volkswagen, CC modelinden amiral gemisi bayrağını devralan Arteon modelinin Amerika'ya özel bir versiyonunu Chicago'da tanıttı. Araç, sonbaharda Amerika yollarında olacak.
Yeni Arteon, zarafetini ortaya koyan "Class" ve dinamizmin simgesi "Rline" olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle geliyor. "Class" donanım seviyesinin sahip olduğu en küçük ayrıntı bile büyük bir etki yaratmaya yetiyor. Ön tampondan başlayarak arkaya kadar uzanan dekoratif krom çıtalar ve mat krom görünümlü yan aynalar dikkatleri üzerine çekiyor. Standart olarak sunulan 19" alüminyum alaşımlı "Chennai" jantlar ve ön çamurlukta yer alan "Elegance" amblemi ise Yeni Arteon "Class" donanım seviyesinin vurucu dış ayrıntıları arasında yer alıyor. "Rline" donanım seviyesi ise Yeni Arteon'un sportif görüntüsünü daha şık yapan yenilikçi bir tasarıma sahip. Rline'ın radyatör ızgarasının üzerinde yer alan "Rline" logosu, aerodinamik ön tamponda yer alan parlak siyah ve C şeklindeki hava girişleri ve opsiyonel olarak sunulan koyu antrasit renkli 20" alüminyum alaşımlı "Rosario" jantlar, Yeni Arteon'un kışkırtıcı görünümünü gözler önüne seriyor.
Güç sizde artık! 2,zero TDI a hundred and fifty PS DSG ve 2,zero TDI 240 PS DSG 4MOTION olmak üzere iki farklı dizel motor seçeneğiyle birlikte sunulan Yeni Arteon ile yollara hükmedeceksiniz. Ayağınızın altında duran gaz pedalının motora ilettiği akıl almaz tepkimeleri, hemen önünüzde yer alan Dijital Gösterge Paneli "Lively Info Display" ile takip etmekten duyacağınız hazzı hayal edin. Bu fashionable gösterge tablosu, sadece temel sürüş bilgilerini şık bir şekilde gözler önüne sermiyor, aynı zamanda bilgi-eğlence sistemi ekranında görüntülenen telefon rehberi, albüm kapağı, radyo istasyonu gibi bilgileri de kolayca izleyebilmenizi sağlıyor. Bu gücü kontrol altında tutmanıza yardımcı olacak sürüş destek sistemleriyse tüm yolculuklarınızda dimension yardımcı olmak için her daim hazır.
Yeni Arteon iç ve dış tasarımındaki çarpıcı detaylar ve ultra geniş iç hacmiyle segmentindeki araçlara karşı üstünlük sağlamayı başarıyor. Uzun aks mesafesi sportif bir görünüm sağlarken çerçevesiz yan camlar premium bir coupe etkisi bırakıyor. Yeni Arteon dinamik Uzun Far Asistanı özelliğiyle gece karanlığında bile mükemmel aydınlatmayla yolunuza güvenle devam etmenizde yardımcı oluyor.
CC modeli yerine Volkswagen'in amiral gemisi sedan bayrağını devralan Arteon, 2019 model yılı için 2018 Chicago Otomobil Fuarı'nda sergilendi. Amerika pazarı için hazırlanan araç bu yılın üçüncü çeyreğinde bayilerdeki yerini alacak. Dizel motor seçenekleriyle yakıt ekonomisi avantajı sağlayan Yeni Arteon, adaptif hız sabitleyici ile önünüzdeki araçla olan mesafenizi korumanızı ve şerit takip asistanı sayesinde maksimum güvenliğe sahip olmanızı sağlıyor.

İki farklı donanım seçeneğiyle dikkatleri üzerine çeken Yeni Arteon, 19" alüminyum alaşımlı "Chennai" ve 20" alüminyum alaşımlı "Rosario" jantlarla Magnificence ve Rline donanım farklılığını gözler önüne seriyor. Not : mustang inda çarpışma testi kötü ama genede arteon a tercih ederim motor ve tasarımı yeter :)). Volkswagen, CC modelinden amiral gemisi bayrağını devralan Arteon modelinin Amerika'ya özel bir versiyonunu Chicago'da tanıttı. Araç, sonbaharda Amerika yollarında olacak.

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

2019 Volkswagen Arteon İle Neler Değişecek
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.